Večlistne krožne žage

Podjetje C.M.L. že od leta 1969 proizvaja stroje in linije za obdelavo masivnega lesa, predvsem pa celoten program večlistnih krožnih žag. Večina izkušenj, pridobljenih v teh letih, je današnja rešitev za potrebe strank.

Podjetje C.M.L. je danes sposobno dobaviti celotne avtomatske linije in žagarske obrate potem ko natančno preuči potrebe stranke, izdela napravo na ustrezni ravni in jo prilagodi potrebam stranke, na ustreznih območjih, z različnimi vrstami lesa, z uporabo lastnih patentiranih tehnologij, za lažje delo upravljavcev.

Obdelovalne linije, ki jih proizvaja podjetje C.M.L. omogočajo povečanje proizvodnje, boljšo uporabo površine, prihranek delovnega časa in optimizacijo surovin, kar povečuje učinkovitost proizvodnje, dobiček v smislu količine in kakovosti.


Avtomatske linije podjetja C.M.L. so predhodno sestavljene in preizkušene v novih industrijskih prostorih na Via Galileo Galilei 34/36 v mestu Gessate (Mi) na 4.000 m2 pokritih površin.

Sestavljene so z modularnimi sistemi, da se skrajša čas montaže in stroške testiranja za končne uporabnike. Vedno so pod nadzorom inženiring, proizvodnja, testiranje in poprodajne storitve, da se izboljša kakovost izdelkov in zagotavljanje visoke učinkovitosti v sektorju, ki ni sledil inovacijam, ki jih najdemo v strojih za obdelavo kovin.

Podjetje C.M.L. pri proizvodnji žagalnih linij uporablja najnovejše tehnologije, kot so npr. patentirana sistemska vidna kamera za optimizacijo desk pri zelo veliki hitrosti rezanja.

Proizvodni program vključuje : žage za obrezovanje hlodov, obrezovalnike za deske, optimizerje, enojne večlistne krožne žage, dvovretenske večlistne krožne žage , dvojne čelilnike za palete, popolno mehanizacijo za nakladanje in razkladanje desk za stroje za končne izdelke ali odpadke.

Ekomteh z.b.o.
Češnjica 48
4228 Železniki

031 770 137